Yrittäjyysyhteisö Lutes edistää yrittäjyyttä kampuksella

Skinnarilan kampus luo yrittäjyydelle ainutlaatuiset puitteet LUT Entrepreneurship Society eli Lutes on Skinnarilan kampuksella toimiva opiskelijoiden hallinnoima yrittäjyysyhteisö, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden yrittäjyyttä, itsensä kehittämistä ja omatoimisuutta työelämässä. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteisö pyrkii luomaan opiskelijoille mahdollisuuksia rakentaa yrityksiä »

31.3.2017 Abitiimi Opiskelu, Työelämä 0

Muutakin kuin liikuntaa – harrastusmahdollisuudet kampuksella

Kattavan liikuntaharrastusten valikoiman lisäksi Lappeenrannasta ja Skinnarilan kampukselta löytyy lukuisia mahdollisuuksia löytää harrastus esimerkiksi musiikin, kuvataiteiden tai näyttelemisen parista. LTKY:n, eli Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan, alla toimii useita kerhoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman toimintaa, joista jokainen voi löytää itselleen tekemistä ja »

31.3.2017 Abitiimi Vapaa-aika 0

Mikä hakukohde kannattaa laittaa ensimmäiseksi yhteishaussa?

Moni korkeakouluun hakeva miettii varmasti kovin, mihin järjestykseen hakukohteet kannattaisi Opintopolussa laittaa. Kokosimme avuksesi kolme faktaa, jotka kannattaa huomioida päätöstä tehdessä. 1. Hakukohteet tulee merkitä siinä järjestyksessä, jossa toivot tulevasi niihin valituksi. Sinulle tarjotaan ainoastaan sitä paikkaa, joka on korkeimmalla »

23.3.2017 Abitiimi Opiskelu 0

Valmistuneen työllistymismahdollisuudet tekniikan ja kauppatieteiden aloilta

Yliopistokoulutus avaa lähes loputtomia ovia työelämään. Valmistumisen jälkeen diplomi-insinöörit ja kauppatieteiden maisterit ovat moniosaajia, jotka tuntevat oman alansa todella laajasti. Millaisiin tehtäviin tullaan valmistumaan? Minkälaista palkkaa tekniikan ja talouden osaajat saavat? Mitkä ovat työllistymisprosentit? Palkkaus Koulutus diplomi-insinööriksi, tai kauppatieteiden maisteriksi »

22.3.2017 Abitiimi Työelämä 0

Onko heikko kielitaito este yliopisto-opinnoille?

Yliopisto-opinnoissa usein korostuu kielitaidon merkitys ja jo opiskeluvaiheessa toimitaan jokseenkin kansainvälisessä ympäristössä. Alasta ja pääaineesta riippuen samoilla kursseilla ja ryhmätöissä voi olla mukana eri kansallisuuksia, jolloin kommunikointikieli on englanti. Myös kokonaisia kursseja pidetään englanniksi, jolloin kaikki kurssimateriaalit ovat englanniksi sekä lisäksi itse »

22.3.2017 Abitiimi Opiskelu 0
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Saat parhaat tarinat ja vinkit suoraan sähköpostiisi - tilaajia on jo yli 1500.
ErrorHere