Opiskelija-asunnot Lappeenrannassa: Skinnarila Cribs V

Abitiimin suurta suosiota kerännyt blogisarja, Skinnarila Cribs, saa jatkoa! Luvassa jälleen sekä tyttöjen että poikien asuntoja, jotka ovat vähintään Vuoden sisustaja -palkinnon arvoisesti kalustettuja.

Blogin tarkoitus on avartaa Lappeenrannan opiskelija-asumisen maailmaa LUT:iin hakeville lukio-opiskelijoille ja saada heidän mielipiteensä opiskelija-asumisesta positiivisemmiksi sekä lieventää jännitystä omaan asuntoon muuttamisesta isän ja äidin helmoista.

Noniin, sitten itse asiaan. Tässä kuvat kämpistä ja lyhyet infopaketit!

1 | Marjukan solukämppä (2H+K) | SK 28

Vuokra: 315 €/hlö/kk. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja 100 Mb/s nettiyhteys.

Neliöt: 49 m^2

Sijainti: noin 450 metriä yliopistolta

Peruskorjattu vuonna 2008.

SK28:n asuntojen pohjapiirustuksiin voit tutustua täällä!

skinnarilacribs_31

skinnarilacribs_23

skinnarilacribs_27

2 | Teemun yksiö (1H+K) | LOAS Seppo

Vuokra: 414 €/kk. Vuokraan sisältyy ennakkomaksu vedestä ja 100 Mb/s nettiyhteys.

Neliöt: 31,5 m^2

Sijainti: noin 500 metriä yliopistolta.

Valmistunut vuonna 2013.

Seppo on LOAS:n uusin asuntokohde ja opiskelija-asumisen ympäristöystävällisyyden edelläkävijä. Normaalisti LOAS:n vuokriin kuuluu automaattisesti vesi+sähkö+netti, mutta Sepossa vedestä ja sähköstä veloitetaan käytön mukaan. Lisäksi Sepon katolla on liuta aurinkopaneeleja, josta saadaan energiaa asuntokohteen käyttöön.

Teemun asunnon pohjapiirustukseen voit tutustua täällä!

skinnarilacribs_8

skinnarilacribs_10

skinnarilacribs_13

skinnarilacribs_14

skinnarilacribs_16

skinnarilacribs_17

3 | Johanneksen ja Tarun saunallinen kaksio (2H+K+S) | SK 28 |

Vuokra: 280 €/kk/hlö. Vuokraan sisältyy saunan käyttömaksu, vesi, sähkö ja 100 Mb/s nettiyhteys.

Neliöt: 44,5 m^2

Sijainti: noin 450 metriä yliopistolta

Peruskorjattu vuonna 2008.

Johanneksen ja Tarun kämpässä on bonuksena sauna. Kyllä, ihka oma sauna! Ja siellä saa paiskia löylyjä niin paljon kuin kunto kestää; mikäs sen mukavampaa viettää lauantai-iltaa kuin kavereiden kanssa saunoen 😉 Kaikissa LOAS:n asuntokohteissa on vähintään yksi sauna, jonne asukas voi varata saunavuoroja. Saunavuorot maksavat 2-3 €/h.

Tarun ja Johanneksen asunnon pohjapiirustukseen voit tutustua täällä!

skinnarilacribs_36

skinnarilacribs_39

skinnarilacribs_40

skinnarilacribs_46

skinnarilacribs_48

skinnarilacribs_33

4 | Miian yksiö (1H + TPK) | Tekno 4 |

Vuokra: 419 €/kk. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja 100 Mb/s nettiyhteys.

Neliöt: 31 m^2

Sijainti: noin 600 m yliopistolta

Perusparannettu vuonna 2014.

Perinteisesti yksiössä on ”kaikki samassa tilassa”, eli yhdessä huoneessa. Tästä juontuu asuntotyypin nimi, yksiö. Miian yksiö on kuitenkin poikkeuksellinen, nimittäin siinä on väliseinä, joka jakaa tilan kahteen osaan. Väliseinä luo huomattavaa tilan tuntua ja onhan 31 neliön yksiö kerrassaan hulppean kokoinen!

Miian kämpän pohjapiirustukseen voit tutustua täällä!

skinnarilacribs_62

skinnarilacribs_71

skinnarilacribs_64

skinnarilacribs_69

skinnarilacribs_68

skinnarilacribs_67

Tsekkaa aikaisemmat Skinnarila Cribs -blogit täältä! Tutustu myös tarkemmin Lappeenrannan opiskelija asumiseen Lappeenrannan opiskelija-asuntosäätiön (LOAS) sivuilta.