Opiskelija-asunnot Lappeenrannassa: Skinnarila Cribs VII

On jälleen tullut aika jokavuotisen Skinnarila Cribsin. Seitsemännessä osassa pääsemme tutustumaan neljään yliopiston läheisyydessä sijaitsevaan asuntokohteeseen.

Kolme esittelemistämme asunnoista on Lappeenrannan opiskelija-asuntosäätiön eli LOAS:n. Lisäksi esittelemme nuorisosäätiön omistaman asunnon. Jokaisesta kohteesta löytyy sauna ja pesutupa.

100% asuntotakuu

Lappeenrannan kaupunki, LUT, Saimaan ammattikorkeakoulu ja LOAS takaavat, että jokainen Lappeenrantaan opiskelemaan tuleva saa asunnon. Opiskelupaikkaa ei siis kenenkään tarvitse jättää vastaanottamatta sen takia, ettei asuntoa olisi. Kun on itse aktiivisesti mukana asunnonhaussa, asunnon saanti on taattu.

Kotaniemi | 2 H + KT | 51,5 m2

Vuokra 632€/kk, sisältää sähkön, veden sekä 100Mbit/s netin

Yliopistolle matkaa 0,4km

Ruokakaupoille matkaa 1,5km

Kotaniemi on vuonna 2002 valmistunut rauhallinen, kampusalueella sijaitseva asuntokohde. Saimaa on aivan vieressä, ja lenkkeilyreitit kulkevat lähes takapihan kautta. Talon ylimmässä kerroksessa on Saimaa-näköalalla varustettu sauna sekä kerhotila, jonka asukkaat voivat varata käyttöönsä. Kellarikerroksessa on hyvinvarusteltu pyykkitupa sekä häkkivarastot.

Asunnon parhaita puolia ovat sen avara pohjaratkaisu sekä valoisuus. Neliöitä on juuri sopivasti kahden hengen kodiksi, ja asunnossa on hyvin tilaa niin astian- kuin pyykinpesukoneelle. Hyvä ominaisuus on myös se, että makuuhuoneeseen mahtuu työpöytä, jotta tarvittaessa saa omaa rauhaa opiskelulle.

Punkkeri 7 | 26m2 | Soluasunto

Vuokra 333€/kk, sisältää sähkön, veden ja netin

Yliopistolle matkaa 1km

Ruokakaupoille matkaa 1,1km

Loasin punkkeririnne on valmistunut vuonna 1990, mutta rakennus on peruskorjattu vuonna 2017. Punkkeririnne löytyy osoitteesta Punkkerinkatu 7, kampusalueelta. Kohteessa on kalustamattomia soluasuntoja sekä yksiöitä.

Punkkeririnteen sijainti on erinomainen: luennoille sekä kauppojen irtokarkkihyllyille pääsee yhtä näppärästi. Kohde on erittäin hyväkuntoinen ja kaappitilan määrä on iso plussa. Lappeenrannassa on tarjolla runsaasti yksiöitä, joita on tässäkin kohteessa.

Punkkeri 1 | 33,5 m2 | Soluasunto

Vuokra 380€/kk, sisältää sähkön, veden, netin sekä Loasin kalusteet

Neliöitä asunnossa yhteensä 67,0

Yliopistolle matkaa 0,9km

Ruokakaupoille matkaa 1,2km

Loasin Punkkeriparin kaksi kerrostaloa sijaitsevat Punkkerimäellä kampusalueella. Kerrostalot on peruskorjattu vuonna 1997. Punkkeriparilta löytyy yksiöitä, perheasuntoja sekä kalustettuja soluasuntoja olohuoneella tai ilman.

Esittelyssä oleva asunto on kahden hengen soluasunto, jossa on olohuone. Kohde on loistava yhdessä kaverin kanssa asumiseen. Omat huoneet tarjoavat rauhaa ja olohuone leppoisan kerhotilan vaikka koko kaveriporukalle. Avoin keittiö sopii hyvin pikanuudelien valmistamiseen tai yhteiseen tortillahetkeen.

Nuorisosäätiö | 1H + KT | 25m2

Vuokra 407,5€/kk, sisältää veden ja netin

Yliopistolle matkaa 1,6km

Ruokakaupoille matkaa 450m

Nuorisosäätiön Skinnarilankoti on valmistunut vuonna 2016. Talosta löytyy yksiöitä ja kaksioita sekä kaikki perustarpeet, kuten pesutupa ja saunatilat. Aivan talon lähituntumasta löytyvät ruokakaupat ja kohteesta on hyvät kulkuyhteydet Lappeenrannan keskustaan.

Nuorisosäätiö tarjoaa koteja nuorille opiskelijoille ja työssäkäyville 18-29 -vuotiaille. Talossa saa asua 35 ikävuoteen saakka. Lappeenrannassa on siis tarjolla paljon muitakin asumismahdollisuuksia LOAS:n lisäksi, joita kannattaa myös tutkia asuntoa etsiessä.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *